• ldai3
flnews3
flnews4

1. Slipsdesign.
Jacquard-halsbånd: design eller tænk på mønsteret for at have en vis regelmæssighed, brug derefter slipsdesignet speciel software, i henhold til mønsterdesignet kan bruges på stofvævssoftwaren eller blomsterversionen.
Trykte slips: der er ingen specifikke regler for mønsteret, så længe du kan tænke på det, kan det trykkes på, tryk skal først lave en god film, som normalt kaldes film, og derefter laves til en blomsterversion.

flnews6
flnews5

2. Bind stof.
Jacquard vævede slips: det er lavet af farvet silke vævet af maskine, så stoffet ser mere tredimensionelt ud.
Trykte slips: Den er lavet af hvidt embryonisk stof og trykt med pigment, som er blødere at røre ved og mere farverigt.

flnews7

3. Slipskæring.
Først og fremmest skal stoffet skæres i slipsets form, bemærk at det skal skæres i en vinkel på 45 grader.Stoffet bestemmer længden af ​​slipset.Derefter skal slipsets for klippes, normalt med polyester, silke eller uld.Formen på slipset vil være baseret på foringen, generelt opdelt i lige, lille flasketype, stor flasketype, afhængigt af personlige præferencer.Til sidst bruges slipsets silkefor (som er stoffet på bagsiden af ​​slipset) normalt til at sætte mærket på nogle slips, men i dag er det almindeligt at bruge et almindeligt fint spids silkefor.For at afspejle slipsets kvalitet bruger nogle det samme stof som slipset til at lave silkeforet, så prisen på stoffet er meget forskellig.

flnews8
flnews9

4. Arbejdere forarbejdning slips danner trin.
Med en flad bil forbundet til stoffet, og derefter silkeforet med stoffet, og derefter ind i foret, strygearbejdere til at pakke stofforet, syarbejdere med en nål til bindestoffet og inde i foret syet sammen (dvs. , en streg i midten af ​​bagsiden af ​​slipset), i dampen stryger slipset fladt, danner.


Indlægstid: 27-jan-2022